Skip to main content

Brandingshoot Lisan (Holistische coach)

By februari 1, 2024Fotografie

Deze keer was ik met Lisan (Holistische coach) op pad, ze had mij benaderd via mijn website nadat ze foto’s had gezien bij een vriendin van haar. De eerste keer dat ik haar sprak had ze nog niet echt een duidelijk beeld over wat voor soort foto’s ze zou willen.

Ze is al een tijdje bezig als Holistische coach en verzorgt energetisch werk,  na een lange tijd voor een baas te hebben gewerkt werd het tijd om haar ervaring om te zetten in een eigen bedrijf. Een prachtig beroep waarbij ze zich vooral richt op vrouwen en kinderen.

Maar hoe vertaal je dit naar plaatjes? Het is vooral een gevoel wat je over brengt en een gesprek wat je voert. Dat is waar mijn specialiteit ligt. Soms weten klanten nog niet helemaal wat ze uit willen stralen maar hebben ze alleen maar een bepaalde visie bij hun bedrijf.

Bij Lisan probeerde ik aan te voelen wat ze uit wilde stralen en wie zij is als persoon. Ik vind het belangrijk dat je persoonlijkheid terug te zien is in de foto’s. Dat is namelijk vaak waar mensen je op boeken. Lisan heeft een warme, zachte en vriendelijke uitstraling wat ik belangrijk vond om te vertalen naar beeld. Nadat ik een persoonlijk moodboard had gemaakt gingen we aan de slag.

We hadden geluk met de laatste mooie zonnige dag van het jaar en begonnen de ochtend in het bos. Vaak is het nog een beetje onwennig om op de foto te gaan maar dat went snel. In het bos was het prachtig en de meditatieve staat kwam als vanzelf naar boven. Lisan deed haar ding en ik maakte daar foto’s van.

Tijdens de shoot voerde we persoonlijke gesprekken waardoor ze zich nog meer op haar gemak voelde en ik haar beter leerde kennen. Op verschillende plekken hebben we foto’s gemaakt om zo een mooi geheel te creëren voor op haar website.

We eindigden bij haar thuis in de praktijk. Daar geeft ze alle sessies en ontvangt ze haar klanten, een belangrijke plek om te laten zien. Binnenkort komt haar website online maar voor nu is ze nog te vinden op LinkenIn onder de naam Lisan Kerkhof.