Skip to main content

Brandingshoot met Kim

By januari 21, 2021april 25th, 2022Fotografie

Deze keer een brandingshoot met de talentvolle Kim van Zoghel. Zij is eigenaar van Hiephoi duizenpoot in belevenissen. Ze wilde zichzelf graag op de kaart zetten, vooral in deze tijd. Het een erg moeilijke tijd als ondernemer, helemaal als je in de entertainment branche zit. Kim stond voorheen vaak in theaters en je kon kinderfeestjes bij haar boeken maar dit viel natuurlijk helemaal weg. In plaats van bij de pakken neer te zitten zocht ze naar creatieve oplossingen. Ze starte met online bingo’s en dat is wat ze nu nog steeds doet.

Naar mijn mening is het nu erg belangrijk om zichtbaar te blijven. Doordat je nergens naartoe kan vergeet je soms welke dingen er wel mogelijk zijn. Door jezelf te presenteren op social media blijf je onder de aandacht en zorg je er voor dat mensen je niet vergeten. Ik vind het leuk om te zien dat er veel nieuwe initiatieven worden bedacht en ik denk ook zeker dat het je positief houdt in deze tijd.

Zelf ben ik ook gaan kijken wat er allemaal nog wel mogelijk was en door mijn eerste serie tijdens de Corona ‘Lokale ondernemers in beeld’ ben in in contact gekomen met verschillende ondernemers. Ik merkte dat ik het erg leuk vond om de verhalen van deze ondernemers te vertalen op beeld. Ik ben me daar in gaan verdiepen en heb mijn focus verlegd naar Brandingshoots. Een brandingshoot is eigenlijk een photoshoot van jouw merk. Hoe zet ik mijn merk zo goed mogelijk op de kaart? Wat wil ik graag laten zien aan klanten? Hoe verkoop ik mezelf? Dat zijn vragen die ik stel en vertaal dat naar beelden. Samen met jou bedenk ik een concept wat aan sluit bij jouw bedrijf. Ik vind dat elke ondernemer een visuele beeldbank moet hebben en ik geloof dat het een zeer krachtig communicatiemiddel is. De komende tijd heb ik nog meer Brandingshoots op de planning en mocht je dat zelf ook willen kun je onder het kopje prijzen zien welke pakketten ik aan bied.