Skip to main content

Brandingshoot voor Lijftime

By februari 18, 2021april 25th, 2022Fotografie

Vandaag moest ik een stukje rijden voor een Brandingshoot, helemaal naar Oudewater! Een prachtig stadje in de buurt van Utrecht. Mijn lieve schoonzus Irmgard woont hier nu al een paar jaar met haar gezin. Al een tijdje was ze op zoek naar “iets anders”, zoals veel van ons wel zullen herkennen halverwege ons werkende leven. Ze zat boordevol goede idee├źn en samen met haar vriendin Sacha kwamen ze op het idee van Lijftime.

Een shape studio die vrouwen begeleidt naar een gezondere levensstijl. Iets wat in deze tijd alleen maar belangrijker wordt vind ik. Bij Lijftime geloven ze in de helende en afslankende werking van warmte. Daarom zijn alle apparaten waar ze sport en ontspanning in aanbieden voorzien van therapeutische infraroodlampen. Deze stralingen dringen zo ver door in de huid, dat ze zelfs de diepste vetreserves bereiken. Infrarood zorgt ervoor dat de vetverbranding en de bloedcirculatie sneller op gang komen, waardoor je contouren verbeteren en het lichaam ontgift. De huid wordt gladder en je lijf komt tot rust. Ook heeft het een stressverminderende werking en stimuleert het je spierherstel. Het is een weldaad voor lichaam en geest. Ik denk dat heel veel vrouwen wel een beetje meer me-time kunnen gebruiken dus dit is zeker een aanrader!

Ook vond ik het heel tof om een keer een ander concept neer te zetten dan dat jullie van me gewend zijn. Normaal gesproken fotografeer ik vrij donker maar dat vond ik niet bij deze sport studio passen. Het frisse en lichte gevoel wilde ik graag laten zien en dat sloot ook goed aan op hun concept. Gelukkig hebben ze een prachtige ruimte waar al veel daglicht is, behalve in de relaxruimte natuurlijk. Daar kun je afgezonderd in het donker ontspannen. Heb ik jullie interesse gewekt voor deze Shape studio kun je natuurlijk altijd even naar hun website gaan lijf-time.nl. Nu alleen maar hopen dat ze snel open mogen want dat kan nu nog niet in verband met de Corona regels. Zij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor!

Wil jij zelf nou ook een Brandingshoot? Stuur me dan een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.