Skip to main content

De bruiloft van Jeroen en Maaike

By december 9, 2021april 25th, 2022Fotografie

Na meer dan een jaar wachten was het dan eindelijk zo ver. De uitgestelde bruiloft van Jeroen en Maaike ging nu dan toch door. Bijna gooide de persconferentie de avond ervoor nog roet in het eten maar gelukkig hadden ze de bruiloft op eigen terrein gepland dus kon niets ze meer tegen houden. Het was ook mijn eerste bruiloft waar ik de hele dag bij aanwezig mocht zijn, wat een eer! De sfeer was top en de bruid was zeer rustig.

De dag begon al vroeg. Om 8:00 was ik al aanwezig om de transformatie van de bruid te zien. De haren en visagie werden verzorgd door Marielle. Maaike draagt zelf bijna nooit make-up dus het was tof om te zien hoe Marielle haar met een subtiele make-up opfleurde, en haar nog steeds op zichzelf liet lijken. Nadat ik eventjes hier was geweest moest ik snel door naar Jeroen die zichzelf natuurlijk ook nog moest klaarmaken.

Bij Jeroen aangekomen moesten we nog even wachten op de moeder van Jeroen die nog bij de kapper zat. Voor ouders is dit natuurlijk ook een stressvolle dag. Je wil dan toch dat de dag vlekkeloos verloopt. Aan elk detail was gedacht, en laat ik nou ook gek zijn op het fotograferen van details.

Na de aankleding van Jeroen ging ik weer terug naar Maaike. Die moest immers nog in haar jurk gehesen worden. Een hele mooie jurk vond ik persoonlijk. Het paste goed bij haar. Even de laatste puntjes op de i, een lekker geurtje op en dan was het wachten op Jeroen. Het leukste moment is natuurlijk de “First look”, het gezicht van Jeroen had ik mooi te pakken toen hij zijn bruid voor het eerst zag. Hij was duidelijk onder de indruk, en terecht!

Hierna gingen we door naar de foto locatie. We hadden twee plekken uitgekozen in verband met het weer. Het weer zat niet echt mee want het had die nacht heel veel geregend dus buiten was het een enorme modderpoel. Erg pijnlijk om je net nieuwe dure jurk op de grond te draperen haha, maar alles voor de foto! Het levert dan wel weer deze leuke spontane beelden op. De kleuren waren wel prachtig want het was natuurlijk herfst.

Daarna reden we door naar boerderij ’t Dommeltje ¬†een prachtige gerenoveerde boerderij. Gelukkig hadden we deze tweede locatie nog want het begon toch een beetje te regenen.

Na de photoshoot reden we door naar de locatie van de Ceremonie, een mooie tent die door Jeroen zelf is gebouwd. Hij heeft weken aan dit concept gewerkt en gebouwd om zijn bruiloft zo mooi mogelijk neer te zetten. Persoonlijker kun je het niet hebben denk ik. Het gaf ook meteen een mooie festival sfeer, en eventjes was het weer zoals vroeger.

Na de Ceremonie was het tijd voor het lekkere eten van Big Boys. Ik heb nog nooit zo lekker van de BBQ gegeten, want gelukkig mocht ik ook een hapje mee eten. En het zag er ook nog eens prachtig uit. Na het eten was het tijd voor de ingestudeerde stukjes met als afsluiter een knal feest! Wat een top dag!

Join the discussion 5 Comments