Skip to main content

De familie van Donna

By april 1, 2019november 16th, 2020Fotografie

De geboorte van een kind is een bijzondere gebeurtenis. Er verandert heel erg veel in je leven. Het is een mooi moment om juist te komen als het kindje net geboren is. Deze tijd is zo speciaal en ze zijn snel groot.

Vandaag was ik bij Thomas en Mijntje, die voor de tweede keer ouders werden. Dit keer van een prachtig meisje dat luistert naar de naam Donna. Een fijn gebouwd meisje met een prachtig gezichtje. Om spontaan verliefd op te worden.

We kozen ervoor om de fotoshoot in huis te doen. Dit zorgt voor een persoonlijke omgeving en iedereen voelt zich daar lekker op zijn gemak. Hoewel, broertje Bodi vond het allemaal wel een beetje spannend. Toch gek zo’n klein meisje erbij. Die zat eerst toch in de buik? Af en toe kwam hij stiekem een kusje geven, maar vaak op de foto, daar had hij niet zo’n zin in. Gelukkig heeft Donna een prachtige moeder die erg fotogeniek is, dus we hadden vandaag twee prinsessen om vast te leggen.

Vaak ben je zo druk met zorgen voor de kinderen, dat je vergeet om een foto van je hele gezin te maken. Daarom kon papa Thomas natuurlijk niet ontbreken.

De trotsheid en liefde straalde er vanaf bij dit gezin. Erg bijzonder om daar getuige van te mogen zijn.

Liefs,
Ingeborg