Skip to main content

De lokale ondernemer in beeld | 15 mei 2020

By mei 16, 2020november 16th, 2020Fotografie

Mark en Marianne zijn eigenaar van de Holy Cow een rockcafé gelegen op de Boschweg in Schijndel. Ze zijn al 22 jaar een begrip in Schijndel. Hieronder de foto’s die ik onlangs van ze maakte, met een kort interview.

1. Wat voor impact heeft de Corona crisis op jouw bedrijf?

De impact is groot, we hebben helemaal geen inkomsten, alleen maar uitgaven. Wij hebben misschien het geluk dat we al bijna 22 jaar bestaan en een kleine buffer opgebouwd hebben. We missen natuurlijk onze gasten heel erg en we zullen heel blij zijn als we weer open mogen al is het maar alleen ons terras.

2. Hoe probeer je nu je bedrijf draaiende te houden en heb je nog tips voor andere ondernemers?

We hebben nu de kans om alles grondig aan te pakken. De vloer, de bar en het toilet hebben een grote opknapbeurt gehad. Daar heb je als je open bent geen tijd voor. De verf moet toch kunnen drogen bijvoorbeeld.

Ook bieden we een bierproeverij aan van Schneider Weisse. Je kunt dan via een livestream alles volgen. Aanstaande zondag hebben we er weer eentje op de planning en ze zijn nog te bestellen via http://www.schneiderweisse.nl

Als tip voor andere ondernemers heb ik dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten en het beste uit deze heel vervelende situatie moet halen, al is het maar een klein beetje.

3. Waar zie je jezelf over een jaar?

Over een jaar is het weer mei en ook mooi weer en daarom zit ons terras vol met mensen die onder het genot van een lekker speciaal biertje gezellig met elkaar komen praten. De Holy Cow is gewoon weer wat het altijd was, een gezellig café waar mensen van verschillend pluimage zich thuis voelen.

Voor een gezellig avondje rocken of een lekker speciaal biertje kun je terecht bij de Holy Cow. Ze zijn open als het licht aan gaat en het is altijd gezellig. Een café waar iedereen samen komt van jong tot oud. Voor meer informatie ga naar de website http://www.holy-cow.nl/