Skip to main content

De lokale ondernemer in beeld | 21 mei 2020

By mei 21, 2020november 16th, 2020Fotografie

Kim van Zoghel is eigenaresse van Hiephoi – duizendpoot in belevenissen. Hieronder de foto’s die ik onlangs van haar maakte, met een kort interview.

1. Wat voor impact heeft de Corona crisis op jouw bedrijf?

De impact van de Corona crisis op Hiephoi – duizendpoot in belevenissen is groot, erg groot. Ik geef voornamelijk Foute Bingo’s in theaters en grote zalen, diverse Teambuilding spellen, Kinderfeestjes en Creatieve workshops of wordt geboekt als gastvrouw. Deze evenementen branche ligt momenteel volledig stil tot sowieso 1 september. Ook met de versoepeling van nu voor kinderen blijft het geven van kinderfeestjes een grijs gebied en geeft niemand het zwart op wit dat ik weer kan starten.

2. Hoe probeer je nu je bedrijf draaiende te houden en heb je nog tips voor andere ondernemers?

Ik ben vrijwel direct gestart met het geven van online Foute Bingo’s via Facebook in een volwassen- en kindervariant. Dit was erg ontdekken en uitproberen, omdat ik geen enkele ervaring heb met online. Wat ik merk bij mezelf en ondernemers uit mijn omgeving is dat ik veel meer uren bezig ben met voorbereiden van een activiteit en dat het financieel veel minder oplevert dan normaal. Ik zit rond de 20% van mijn omzet. Het is heel erg schakelen, improviseren en creatief zijn. Dit wil ik andere ondernemers ook als tip meegeven. Blijf zichtbaar! Denk in mogelijkheden en houd moed. En probeer iets uit! Het is net als pannenkoeken bakken, de eerste mislukt vaak!

3. Waar zie je jezelf over een jaar?

Ik hoop dan toch wel weer terug te staan in de theaters en grote zalen zodat ik mensen weer in verbinding kan brengen met elkaar. Dat is iets wat ik nu heel erg mis. Mijn publiek. Fysiek aanwezig. Het is mijn passie om mensen te raken en zelf geraakt te worden. Ik houd vol!

Kim is van alle markten thuis, een echte duizendpoot! Je kunt haar voor vele gelegenheden boeken. Voor meer informatie ga naar Hiephoi.