Skip to main content

De lokale ondernemer in beeld | 9 juni 2020

By juni 9, 2020november 16th, 2020Fotografie

Daniëlle van den Bosch is eigenaresse van Sweet Style (wedding & event styling). Hieronder de foto’s die ik onlangs van haar maakte, met een kort interview.

1.Wat voor impact heeft de Corona crisis op jouw bedrijf?

Voor mij is de impact erg groot. De meeste bruiloften en evenementen zijn verschoven naar volgend jaar en alle styling klussen voor feesten en diners zijn voornamelijk afgezegd. Voor de bruiloft en evenementen branche betekent dit dat ons seizoen letterlijk een jaar opschuift en dit geldt natuurlijk ook voor je inkomen. Doordat alles verschoven wordt zitten gewilde (trouw)datums voor volgend jaar dus ook al vol. Dit betekent dat we vaker nee moeten verkopen en zo omzet mislopen. Ook vind ik het vreselijk voor al mijn klanten dat ze door deze periode voor moeilijke keuzes komen te staan. Laten we de bruiloft of het evenement wel of niet doorgaan? En als ik het verzet hoe staan we er volgend jaar dan voor? Kunnen we dan wel feesten op de oude manier? Dat zijn allemaal vragen waar niemand nu nog een antwoord op heeft. Het verdriet en de onzekerheid is erg voelbaar en dat is ontzettend verdrietig in een branche die normaal veel liefde en mooie momenten kent. Wij zullen de klant daarom ook extra ondersteunen en meedenken naar de beste oplossingen. Er zijn namelijk veel manieren om toch te trouwen en hierin denken wij graag creatief mee.

Gelukkig mag ik dit jaar wel een paar bruiloften gaan draaien maar dan wel volgens de nieuwe richtlijnen. Ondanks dat we dit natuurlijk met liefde doen voor de klant kost ons dit wel veel extra tijd. Wel is dit natuurlijk een uitdaging en wij zullen er alles aan doen, om deze dag helemaal perfect te laten verlopen!

2.Hoe probeer je nu je bedrijf draaiende te houden en heb je nog tips voor andere ondernemers?

Ik ben in het begin van de crisis vooral bezig geweest met online zichtbaarheid. Omdat iedereen meer tijd had wilde ik ze inspireren en meenemen in de wereld van de styling en mezelf meer laten zien. Zo heb ik diverse vlogs gemaakt om zo samen je bruiloft vorm te gaan geven. Tevens ben ik ook online advies gesprekken gaan geven. Ook heb ik zelf een periode gehad dat ik de moed even was verloren en de kracht even kwijt was om door te gaan. Hierin heb ik mezelf gelukkig weten te herpakken en ben ik weer vol goede moed verder gegaan met het gene wat ik het liefste doe! Hierin ben ik gaan kijken waarin ik mijn kennis die ik de afgelopen 9 jaar heb opgedaan nog meer kan gaan delen en andere ondernemers kan helpen. Daarom zullen wij binnenkort ook diverse trainingen en adviesgesprekken gaan geven voor de styling van winkels en showrooms. Ik wil daarom ook andere ondernemers als tip meegeven geloof in jezelf en ga ervoor! Laat jezelf veel online zien en probeer mogelijkheden te creëren wat je wel kan aanbieden.

3.Waar zie je jezelf over een jaar?

Hopelijk draaien we volgend jaar weer een seizoen vol met bruiloften en evenementen en gaan we samen de liefde en het leven extra vieren!

Sweet Style staat voor moderne en unieke bruiloften en events met geweldige details erin. Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken en vertrouwd! Wat ik erg belangrijk vind is dat de klant zicht thuis voelt bij mij, want als je jezelf kunt zijn ontstaan altijd de mooiste dingen.Sweet Style zorgt ervoor dat alle zorgen uit handen wordt genomen en dat jullie optimaal kunnen genieten. Ga voor meer informatie naar sweetstyle.