Skip to main content

De lokale ondernemer in beeld | 9 mei 2020

By mei 9, 2020november 16th, 2020Fotografie

Maike Sanders is eigenaar van schoonheidssalon Mai Care. Ze heeft een prachtige salon aan huis. Hieronder de foto’s die ik onlangs van haar maakte, met een kort interview.

1.Wat voor impact heeft de Corona crisis op jouw bedrijf?

Mijn Salon moest sluiten, dat geeft minder inkomen en geeft onzekerheid voor de toekomst, komen de klanten terug? Gaan we ons hoofd boven water houden etc. Maar het geeft wel extra tijd om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te scholen.

2. Hoe probeer je nu je bedrijf draaiende te houden en heb je nog tips voor andere ondernemers?

Ik probeer nu mijn salon vooral in beeld te houden via social media, zodat ze me niet vergeten, ik kan extra tijd besteden aan huidadvies en merk dat klanten nu eerder producten kopen. Ik volg veel online trainingen en kan zodoende mijn kennis uitbreiden. Dit zou ik ook als tip meegeven aan andere ondernemers.

3.Waar zie je jezelf over een jaar?

Over een jaar hoop ik met nog meer kennis vele mensen te mogen helpen met een betere huidconditie, mooie wenkbrauwen en fijne massage.

Maike heeft een uitgebreid aanbod. Ze staat voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies, service en kwaliteit.  Even relaxen en bijkomen van de stress van alledag en je huid laten stralen met kwaliteitsproducten. Er wordt gewerkt met het Italiaanse merk [comfort zone] wat bekend staat om unieke behandelingen en ervaren wordt als ultieme ontspanning met heerlijke geuren en massages en mooie resultaten. Ga voor meer informatie naar haar website https://www.maicare.nl/.