Skip to main content

Een dansshoot met Jascha

By augustus 7, 2019november 16th, 2020Fotografie

Voor deze shoot wilde ik een keer helemaal iets anders, uit mijn comfortzone en creatief. Ik had een bepaald beeld in mijn hoofd dat ik een mooie ballerina wilde fotograferen in de bossen in een sprookjesachtige sfeer. Leuk bedacht maar nu nog op zoek naar een ballerina, waar vind je zo iemand? Ik kwam bij een Facebook pagina uit waar modellen en fotografen elkaar ontmoeten. Ik plaatste mijn oproep en kreeg meteen een reactie van Jascha. Wat leuk! Ze had de nodige danservaring als ballerina en deed nu aan paaldansen. Ze had ook nog spitzen in haar bezit, en een paar tutu’s. Dit paste perfect bij het beeld wat ik had. We spraken af in de vooravond zodat we het mooie licht van de ondergaande zon konden meepakken.

Op locatie aangekomen viel het af en toe nog best tegen om op de puntjes van je tenen te staan in de bladeren. Ook was het af en toe best lastig om de beweging vast te leggen. Gelukkig zijn we allebei geen opgevers en gingen we door totdat we het plaatje hadden waar we tevreden mee waren. Jascha keek naar het technische gedeelte van haar poses en ik keek naar wat ik het mooiste vond overkomen op de camera. Gelukkig zaten we erg op één lijn. Ik ben stiekem ook erg trots op het eindresultaat. Het beeld waar ik de blog mee ben begonnen was precies zoals ik het van te voren had bedacht dus het is heel fijn als het dan ook lukt! Het was een hele fijne samenwerking met Jascha en erg gezellig. Misschien zien jullie haar nog wel eens terug op mijn foto’s;)

Liefs Ingeborg