Skip to main content

Kunst en Fotografie

By januari 20, 2022april 25th, 2022Fotografie

Kunst en Fotografie, iets wat echt mijn passie is en waar ik ook nog steeds een beetje zoekende naar ben. Als ik aan de toekomst denk zou ik graag ooit een mooie expositie willen met allemaal eigen werk. De laatste tijd ben ik wat meer aan het experimenteren met eigen werk, soms een combinatie van twee foto’s en soms weer heel iets anders. Heel veel ideeën, maar nog niet heel veel tijd om ze uit te werken haha. Elke moeder met kinderen thuis zal dit vast herkennen.

Het bovenstaande werk is een werk wat ik recent gemaakt heb en wat ook te koop is. (Je kunt me altijd een berichtje sturen over de prijs)

Ik vind het ook interessant om wat prints uit te proberen op verschillende materialen. Nu kreeg ik de kans van studentendrukwerk om een tegeltje te laten bedrukken. Hoe leuk is dat!! Ik ben een enorme fan van gezellige hoekjes creëren met planten en accessoires, dus daar past hij dan ook perfect tussen. Toch een klein kunstwerkje. De kwaliteit was goed. De kleuren waren wel iets blauwer en rozer zoals je kunt zien maar nog steeds erg mooi. Wat ik ook altijd een creatief idee vind is om zo’n tegeltje in je keuken te verwerken, wel met de intentie om daar dan te blijven wonen natuurlijk haha.

Je kunt trouwens ook nog andere dingen bestellen op studentendrukwerk, zoals bijvoorbeeld shirtjes. Ook een mooi idee voor de creatievelingen onder ons.