Skip to main content

Lizet

By april 2, 2019november 16th, 2020Fotografie

Vandaag was ik bij deze mooie familie op bezoek. Lizet was de winnaar van de Facebook actie. Ze had me al bericht dat ze midden in de verbouwing zaten dus dat ze tijdelijk in een schuur woonden. Ik dacht, “Dat is tof, een oude schuur”, maar toen ik daar aan kwam, kwam ik er achter dat hun ‘schuur’ een prachtig huis was! Ook hadden ze net de tuin aangelegd en hadden we geluk met het weer, we konden dus zowel binnen als buiten shooten.

De meiden Josje en Jackie vierden die dag hun verjaardagen dus ze zagen er allemaal op en top uit. Nadat we buiten wat foto’s hadden gemaakt gingen we naar binnen. Daar probeerde ik de niet geposeerde momenten vast te leggen, zo hadden ze bijna niet in de gaten dat ik er was. Josje was het boefje van het gezin, ze vond het vooral leuk om de clown uit te hangen en gek te doen voor de camera. Daar was niks onopvallends aan. Ik vind het zo leuk hoe kinderen zo lekker zichzelf kunnen zijn. Het leverde dan ook een grappige gezinsfoto op. Dat moment beschreef perfect de ochtend, een lekkere chaos, heerlijk!

Omdat ze het zo goed hadden gedaan kregen ze ook nog een lekker ijsco. Terwijl ze samen zaten te smikkelen zag je de liefde tussen de broer en zussen.  Wat een rijkdom. Al met al een geslaagde dag en wie weet tot de volgende keer!

Liefs,
Ingeborg