Skip to main content

Loveshoot in de sneeuw

By februari 11, 2021april 25th, 2022Fotografie

Wat een geweldig weer is dit, ik hou er echt van. Knisperende sneeuw onder je voeten en vaak een zonnetje in combinatie met de kou. Dat is voor mij echt genieten. Ergens haalt het ook het kind in je naar boven en dat zul je ook zien bij de onderstaande foto’s.

Ik was vandaag op pad met Britt en Jeroen. Britt is al heel lang mijn lieve vriendinnetje en vroeger gingen we altijd samen op stap. Door de Corona nu zien we elkaar minder en kunnen we helaas niet even de hort op als van ouds. Ik merk aan mezelf dat ik de laatste tijd een beetje het plezier mis in het leven. Alles is serieus en gaat alleen maar over besmettingen en cijfertjes. Ik was er even helemaal klaar mee en toe aan iets leuks. Dus ik dacht ‘s-ochtends ik wil gewoon even voor de lol een photoshoot doen in de sneeuw, dus wie app je dan? Britt natuurlijk haha. Ze was wel in voor een shoot.

Even goed aankleden, lekker de thermolegging aan en daar gingen we de kou in met zijn drie├źn. Ik had wat gekke ideetjes zoals rollen in de sneeuw maar niets was te gek voor dit spontane stel. Het eindigde uiteindelijk ook met een sneeuwballen gevecht. Ik zeg laten we proberen om de komende tijd wat meer te genieten en het kind in ons naar boven te halen. Dan wordt de wereld weer een stukje mooier:)